Az interneten mindenre találunk megoldást

A mai világban már mi lenne velünk internet nélkül, jó kérdés. Ahhoz, hogy rendelkezésünkre álljon az internet, egy szuper internetszolgáltatásra is szükség van. Ha ez megvan, az biztos, hogy bármiről is legyen szó, amit keresünk, azt az interneten megtaláljuk.

A vendéglátó egységben, ahol dolgozom, azt a feladatot kaptam, hogy keressek 30 cm-es szűrőt leveshez, és egy 24 cm-est tésztához. A munka ezen részét otthonról végeztem. Az internet segítségével eljutottam arra a webáruházra, ahol rengeteg szűrő közül tudunk válogatni. Tudni illik, csak akkor szentelek több időt egy honlapra, ha az már az elején jó benyomást kelt bennem. A Hunnia Kristály Kft. nagyon széles kínálatot nyújt a honlapján, és a cég imidzse is megnyerő.

A linkelt weboldalon az ABA típusúakkal találkozunk, amik nagyüzemi felhasználásra készülnek. A drótvázasak 10 cm-től 26 cm-ig érhetők el, a nagy konyhai erősítettek (amik fanyéllel készülnek) 23 cm-től 35 cm-ig, a peremesek 13-tól 18 cm-ig. A 1153-as széria spiccszűrői széles méretválasztékkal, konkrétan 8 méretben, 12-től 27 cm-ig készülnek, és ezekhez passzírozófát is kínálnak. A passzírozás egyébként olyan konyhai eljárás, amely során az ételeket pépesebbé tesszük. A 1163-as és a 1250-es széria termékei a csúcsuknál egy hálóban végződnek.

Mindkét keresési feltételemhez megfelelő terméket megtaláltam a weboldalon, olyan árakon, amik összehasonlítva más konyhai eszközöket árusító weboldalakkal, sokkal barátibbak akár. A termékleírások is jóval közlékenyebbek, mint más megnézett honlapon, és nagyon tetszik, hogy minden egyes termékről látunk fotót, így könnyebb a választás.

Ha nem rendelkeznék internetszolgáltatással, amin keresztül igénybe tudom venni az interneten elérhető szolgáltatásokat, ezt a feladatot sem sikerült volna ilyen gyorsan megoldanom…