Az internetkapcsolat mellett az autónkkal is jó kapcsolatot ápolhatunk

Egy olyan háztartásban nőttem fel, ahol mindig az aktuálisan leggyorsabb internetkapcsolattal rendelkezett minden gép. Úgy is lehetne mondani, hogy hozzászoktam a jóhoz. Nagyon ritkán volt olyan, hogy nem tudtam volna letölteni egy nagyobb fájlt pár percen belül. Az utóbbi pár évben azonban nagy változások mentek végbe az életemben. Az egyik ilyen az volt, hogy apám kiköltözött a város szélére.

Ez egy úgynevezett üdülőövezet. Ez annyit tesz, hogy nagyon rossz a közvilágítás és mellette nincsen egyáltalán internet lefedettség. Egyetlen szolgáltatótól elérhető csak és annak is katasztrofális a kapcsolata. Igazából az itteni internet arra nevelt, hogy becsüljem meg azt, ha bármit le tudok tölteni könnyedén valahol. Apám házánál minden egyes reggel el kell mondanom egy imát, hogy működjön az internet. Nincs semmi befolyásunk rá. Ez egyszerre frusztráló, másrészről viszont megnyugtató. Kicsit több időt tudok a természetben tölteni és a kocsimmal foglalkozni.

Az autómmal úgy bánok, mint a testemmel. Csak a legjobbat szeretném megadni neki. Nem ismerek azonban túl sok autós boltot, úgyhogy nekiálltam az interneten keresni egyet. Rengeteg megbízhatatlan oldal megnézése után azonban megtaláltam azt, amelyik minden igényemet teljesíteni tudta. Az oldalra egy „Mann-Filter Levegőszűrők – Autós szűrők – Szűrők | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból” felirat vezetett.

Az Olajwebshop egy olyan internetes áruház, ahonnan minden autós kelléket be tudunk szerezni. Számomra hatalmas pozitívum az, hogy itt egyszerre el tudok rendezni minden autóval kapcsolatos dolgot. Rendes boltoknál pont az szokott a bajom lenni, hogy nem tudok mindent megvenni egy körben, hanem különböző, kis boltokba küldenek, hogy ott majd találok alkatrészt az én méretemben. Mivel az Olajwebshop egy internetes hely, ezért nem kell a szokványos boltok korlátai közé szorulnia. Szinte minden elérhető az oldalról és többféle méretben. Ilyen választékot élőben még soha sem láttam.

Ezt a választékot pedig megtámogatja egy olyan kezelési felület, amelynek segítségével perceken belül meg tudunk találni mindent, amire csak szükségünk van. Egy légszűrőt szerettem volna venni az autómba, az ezzel kapcsolatos kategóriát pedig pár kattintás után el is tudtam érni. Légszűrőből is könnyedén tudtam válogatni, annyi féle volt. Ahhoz, hogy könnyebb legyen a keresés, szűrőket is be tudunk állítani. Meg tudjuk szabni például, hogy a légszűrő milyen márkájú legyen, milyen viszkozitással rendelkezzen és a legfontosabb, hogy mekkora kiszerelésben érkezzen.

Hihetetlen volt, hogy csak rá kellett kattintanom a „Mann-Filter Levegőszűrők – Autós szűrők – Szűrők  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból” feliratra és rögtön megoldódott minden problémám. Az egyetlen dolog, ami miatt még mindig aggódtam, az a webshopok általános hátránya volt: nem tudtam megnézni élőben a termékeket. Pedig rengeteg kérdésem szokott lenni, amelyek segítségével biztosan megelőzhetem a csalódást. Az Olajwebshop azonban erre is talált megoldást. Ha rákattintunk a megvásárolni készült légszűrő képére, akkor rögtön át leszünk vezetve a termék tájékoztató oldalára. Figyeljük meg, hogy a „kosárba” felirat mellett van egy fekete alapon fehér kérdőjel. Ha erre rákattintunk, akkor közvetlenül az Olajwebshop csapatának tehetjük fel a termékkel kapcsolatos kérdéseinket. Számomra ez hihetetlen volt.

Rövidesen válaszoltak is a kérdésekre, én pedig nem haboztam tovább, megrendeltem a terméket. Csalódásra nem volt okom, pár nap alatt megérkezett. Azóta is örömmel emlékszem vissza a pillanatra, mikor először megláttam a „Mann-Filter Levegőszűrők – Autós szűrők – Szűrők  | Olajwebshop.hu – kenőanyag megbízható forrásból” feliratot.