Egy jó futómű szerviz annyira fontos, mint az internetszolgáltató

Kijelenthetem, hogy sikerült elérnünk azt a pontot, amikor már képtelenek vagyunk létezni internet nélkül. Lehet ezt tagadni és az ellenkezőjét állítani, azonban mindenki pontosan tudja, hogy ez a helyzet, csak nem mindenki akarja bevallani magának, hogy több milliárd emberhez hasonlóan ő is egy ilyen “természetes” függőségben szenved.

Ahhoz, hogy az internet, majd azáltal az egész világ a rendelkezésünkre álljon, elsőkörben egy jó internetszolgáltató kell. Tényleg érdemes ezt jól kiválasztanunk, ugyanis ez az alapja mindennek. Hiszen a neten csinálunk mindent: ott dolgozunk, ott kommunikálunk, sőt még akár álmaink futómű szervize is ott bukkanhat fel előttünk.

Utóbbi nem a legáltalánosabb példa, de velem éppen ez történt múltkor. Futómű szerviz után kutattam, azonban voltak bizonyos preferenciáim. Márkafüggetlen szerviz legyen, Budapesten helyezkedjen el, és találjak róluk elég infót, hogy megbizonyosodjak hitelességükről. Ezeknek a kritériumoknak a metaautoszerviz.hu felelt meg, azaz a Méta Autószerviz.

El sem hittem volna, hogy egy ilyen tökéletes futómű szerviz bujkál valahol Budapest egyik külkerületében. Még sosem hallottam róluk, amin erősen csodálkozom azóta is, hogy igénybe vettem a szolgáltatásaikat. Ahogy azt a weboldalukon is írják: szakembert találni roppant egyszerű, de garanciát vállaló profi szervízt ma már szinte lehetetlen. Az ő személyükben nekem ez azonban mégis sikerült.

A futómű beállítása során a futómű átvizsgálásával kezdték és felmérték az állapotát, majd kicserélték a hibás alkatrészeket benne. Végül a futómű beállítására is sor került. Ami a legjobb az egészben, az az, hogy tudtam mennyibe is fog fájni az egész művelet. A metaautoszerviz.hu oldalon ugyanis egy részletes árlistát is közzétettek. Így tudtam, hogy mennyire is számítsak majd, nem pedig kétségbeesetten kellett várnom, hogy a szakember mondjon nekem egy véletlenszerű összeget. Jártam már így, le is húztak már párszor, így nekem kiemelten fontos és hatalmas előny nálam, hogyha valaki tiszta lapokkal játszik.

Az oldalukon emellett az időpontfoglalást is meg tudtam oldani egyszerűen. Sok helynél ez ugyanis nagy macera szokott lenni, azért is emelem ki. Volt már olyan, hogy sehol sem találtam elérhetőséget, így oda kellett mennem személyesen a műhelyhez, hogy megtudakoljam, mi a helyzet. Aztán persze vannak a mindenféle telefonszámok, amiket vagy felvesznek, vagy nem. Itt a metaautoszerviz.hu-n van egy “Időpontfoglalás” nevű menüpont, amibe ha belekattintasz, átirányít az oldal egy időpontfoglaló platformra. A dolgod csupán annyi, hogy lefoglalod a szabad időpontodat, majd megjelensz a megadott időben az autóddal. Persze elérheted őket telefonon és emailben is, mindkét elérhetőség meg van adva az oldalon.

A weboldal egyébként nagyon könnyen kezelhető, szinte bárki eltalál rajta szerintem a logikus felépítése miatt. Ha azonban időközben mégis elakadnál, akkor egy chatbot is van a weblapon, hogy kisegítsen téged és feltedd neki a kérdéseidet. Hát nem szuper?

Lényeg a lényeg, hogy egy profi autószerviz megtalálása ugyanolyan fontos, mint az internetszolgáltatónk kiválasztása. Számomra legalábbis biztos, hiszen én az autómat is mindennap használom, csak úgy mint az internetet. De tudom, hogy többes számban is beszélhetek, hiszen ezzel több millió másik ember is ugyanígy van. Én biztosíthatlak titeket, hogy a Méta Autószervizzel semmiképp sem lőhettek mellé! Ha ti is jó kezekben akarjátok tudni a meghibásodott autótokat, vagy csak egyszerűen forgalmi vizsga előtt álltok, mindenképpen őket ajánlom!