Fűtésszerelő járt a háznál, de legalább a net már stabil

Sokáig problémánk volt azzal, hogy folyamatosan elment az internet. Nem igazán értettük a dolgot, mert a legerősebb csomagra voltunk előfizetve, aminek a legnagyobb a garantált sávszélessége, hozzá pedig már egy olyan bika routert vettünk, amit a miénknél sokkal vastagabb falakhoz ajánlottak. De mégis, a probléma nem oldódott meg házon belül. Aztán hosszú idő elteltével és megannyi kellemetlen telefon után végre a szolgáltató is kivizsgálta, hogy mi a helyzet és kiderült, hogy a kábelükben volt a hiba. Csak hát ezt nyilván ki kellett menni és megnézni, de legalább kiderült egy kis szöszölést követően… Ezután jött a fűtésszerelő ügyünk, de ez már sokkal gyorsabban ment, mint a netes probléma.

Történt ugyanis, hogy a legnagyobb hidegben azt mondta a rendszer, hogy nem csinál meleget. Mit lehet ilyenkor tenni, mint villámgyorsan egy fűtésszerelő kollégát keríteni, aki meg tudja oldani ezt a kis fiaskót. Mivel mi nem vagyunk szakemberek, nem álltunk neki keresgélni, hogy mi lehet a probléma, nem is értünk hozzá és nem is akartunk olyasmibe belenyúlni, amin esetleg még ronthatunk is. Ezért a vizgazfutesszerelo24.hu oldalon megnéztük az SOS szerelői telefonszámot, amin gyors segítséget lehet rendelni és már tárcsáztuk is.

A vonal másik felén egy nagyon kedves hang fogadott minket, aki felvett minden szükséges adatot ahhoz, hogy a fűtésszerelő már minden szerszámmal felszerelkezve jelenhessen meg nálunk, az ugyanis nagyban tudja még lassítani a munkát, ha valami nincs ott a helyszínen egyből. Ennek megfelelően 1 órán belül ki is ért a fűtésszerelő, és persze egy gyors átvizsgálás után ő rögtön tudta, hogy mivel van a probléma. Neki is látott és mire hármat számoltunk már újra működött a fűtés az otthonunkban, ami azért így a tél kellős közepén nem esett rosszul.

Ami a fizetést illeti, a pontos összegre nem emlékszem már, csak arra, hogy egyáltalán nem rázott meg. Nagyon gyorsan házhoz jött a fűtésszerelő, legalább ennyire hamar megoldotta a gondot, amire aztán garanciát is vállalt, ha bármi gond lett volna, nyugodtan visszahívhattuk volna, de szerencsére erre nem volt szükség. Szóval érdemes megjegyezni, hogy nem minden kerül csilliókba, ami jó és pontos dolog.

A vizgazfutesszerelo24.hu csapatát pedig már a hűtőnkre is felírtuk, hogyha bármi más elromlik otthon, akkor egyértelmű, hogy tőlük kérünk segítséget, mert tisztán és gyorsan dolgoznak. A fűtésszerelő korrekt számlát adott és a honlapon is azt írják, hogy a biztosító által elfogadott formátumot adnak mindenből, akkor is ha gázszerelés vagy vízszerelés a téma. Úgyhogy, ha gáz van otthon, akkor csapjátok fel a telefonszámukat ti is!

fűtésszerelő