Hála az új internetszolgáltatónak, annyi pólót vehetek, amennyit csak akarok

Ha az ember elköltözik otthonról, az sok új kihívást jelent. Meg kell tanulni főzni, mosni, vasalni és persze ügyintézni is. Menedzselni kell a számlákat, figyelni kell a fizetési határidőkre és valahogy meg is kell keresni a pénzt, amiből az újonnan jelentkező kiadásokat finanszírozni tudjuk. Nem mellékes az internet beköttetés se, hiszen itt át kell gondolni, melyik szolgáltatót válasszuk és milyen csomagot akarunk.

Valószínűleg feltűnően kiült az arcomra az internet-dilemma, mert egyik nap, mikor az egyetemi beiratkozáshoz álltam sorban, odajött hozzám egy nagy szolgáltató üzletkötője, és elkezdett bombázni a visszautasíthatatlan ajánlataikkal. Ígértek nekem két hónap ingyenes telefonhasználatot, extra TV csatornákat fél áron, és gigabit sebességű netet, amit 3 év hűségidővel kedvezményesen kaphatok meg. Mindezek fejében egy tabletet is felajánlottak, amit akkor kapok meg, ha a szerelő bekötötte a netet. 

Mivel az olyan rámenős karakterek, mint az előbb említett üzletkötő könnyen tudnak manipulálni, és amúgy is sürgősen kellett a net, belementem a dologba, és nem bántam meg. 

Az új internetem kipróbálásánál az első dolgom az volt, hogy felkerestem a  LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop oldalát, és kerestem magamnak valamilyen vicces egyetemkezdős darabot. Biztos láttatok már embereket vicces feliratú pólókban mászkálni az utcán. Ezeket a jópofa cuccokat nem találjátok meg akármilyen fast fashion üzletben, aki ilyenre vágyik, annak a LOLmarkt webshopjában, vagy 13 üzletük valamelyikében kell keresgélnie. 

Szóval rákerestem az egyetem és iskola témájú darabokra. Egyből beleszerettem abba a pólóba, amin egy körte és egy alma fejű ember ültek egymással szembe egy asztalnál, amin pálinkás üveg volt, poharat tartottak a kezükben, és a szöveg ez volt: “Iskolába már nem járok, de házim még mindig van.” Mondjuk a “3 féle ember létezik, aki érti a matekot és aki nem” is elég ütős. 

Mikor kiválasztottam a nekem tetsző pólót, rákattintottam a képére, és így kinagyítva is meg tudtam csodálni. A szín és méret kiválasztása után megadtam, hogy kérem a 365 napos cseregaranciát, ami 490 Ft-ba került, és bepakoltam a kosárba a ruhadarabot. Természetesen a mennyiség is állítható, de esetemben 1 póló kellett csak. Érdemes amúgy többet vásárolni, ha már ott vagyunk, mert 10.000 Ft felett ingyenes a szállítás Magyarországon. Általánosságban 4.490 Ft egy póló, ezért 3 vásárlásával már nem kell fizetnünk a kiszállításért. A rendelést követően pár napon belül megkapjuk a rendelt árut, fizetni pedig tudunk utánvéttel, bankkártyával és internetes szolgáltatóval is. 

Van egy nagyon király szolgáltatása a LOLmakrtnak, ez az ajándékkereső. Akkor hasznos, ha azon kívül, hogy valamilyen ütős pólót akarunk, fogalmunk sincs mivel lepjük meg egy ismerősünk. A főoldalon van egy kis ablak, ahova beírhatjuk kinek szeretnénk az ajándékot, és milyen apropóból. Például beállítható, hogy havernak szeretnénk vásárolni, filmezéshez. Ha megadtuk ezeket az infókat, rányomhatunk a keresés gombra. Ekkor az oldal kilistázza a releváns darabokat. 

Ha pólófüggő vagy, és mindig tudni akarsz a legújabb darabokról, feliratkozhatsz a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop hírlevelére. Nincs más tennivalód hozzá, mint megadni a keresztneved, és az email címed. Ha meggondolnád magad, természetesen bármikor leiratkozhatsz pár kattintással. 

Van blogjuk is, ahol érdekes kulissza titkokat osztanak meg. Nagyon izgalmas például a szitaműhely sorozatuk, amiben a pólónyomtatás rejtelmeiről írnak a szakértők. Emellett az új dizájnokat, és akciókat is bemutatják a blogon.