Ma már a neten is megtudhatsz mindent a cégvezetésről és cégalapításról

Számomra alapvető, hogy az internetet használva létezem. Ugyanakkor sokan még ellenállnak, vagy egyszerűen nem tudják már megtanulni, hogyan működik ez az egész dolog. Szeretném, ha minél többen felfedeznék, mennyi hasznos infóra lehet bukkanni a neten, egyfajta küldetésemnek is tekintem, hogy a blogon számos olyan dologról írjak a legkülönfélébb témákban, ami segítségére lehet másoknak, és korábban nálam már bizonyított. Hiszek abban, hogy nem azt kéne keresnünk, a net miben árt nekünk vagy hogyan borítja fel a korábbi, megszokott életünket, hanem inkább arra érdemes koncentrálnunk, hogy mennyire meg is könnyíti azt.

Számomra legalábbis hatalmas könnyebbség volt, amikor értesültem arról a csodás tényről, hogy létezik egy olyan, cégalapítással és egyéb, ehhez köthető dolgokkal foglalkozó weboldal, mint a topcegalapitas.eu, ami nem mellesleg teljesen felhasználóbarát és információban gazdag. Míg korábban nagyon ördögtől való dolognak tartottam, hogy valaha céget alapítsak, cégvezetéssel foglalkozzak, miután megismertem a topcegalapitas.eu-t, sokkal jobban összeállt a kép, mennyi dolog is szükségeltetik egy ilyen folyamat elindításához. Pláne, ha mondjuk újlengyeli székhelyszolgáltatást veszünk igénybe… Tudtad, hogy ez esetben nem kell iparűzési adót fizetni? Bizony, ez a Dabastól nem messze lévő kis település ilyen fontos jellemzőkkel bír, ami abszolút nem mindegy a mai céges világban! Míg korábban blogok sorát kellett volna bújnom az ilyen információkért, ma már elég, ha felmegyek a Topcegalapítás oldalára, és máris láthatom, hogy milyen dolgok elintézése szükségeltetik azelőtt, mielőtt elindul a cégvezetés! Nyilván szükséges céget alapítani, székhelyet választani, és eldönteni, milyen szolgáltatásokra van szükségünk ezzel kapcsolatban, vagy hogy egyáltalán Kft-t vagy Bt-t szeretnénk, melyiket érdemes választanunk. Meglévő cég esetén a cégmódosítás menüpontot is ajánlom mindenki figyelmébe.

Biztos vagyok benne, hogy a cégvezetés nem fog rossz szájízzel indulni, ha a topcegalapitas.eu cégalapítás és székhelyszolgáltatását veszed igénybe… Csak azt bánom, hogy nem találtam rájuk hamarabb, sok időt megspóroltam volna magamnak. Ezért is osztom meg most szívesen itt az infókat, hogy másnak már ne kelljen annyit keresgélnie, amennyit nekem kellett.