PannonSafe – Az internet legjobb oldala!

A böngészés és oldalak felkutatása mindig is a hobbijaim közé tartozott. Legutóbb azonban célirányosan használtam a keresőmet, melynek eredményeként kilyukadtam a pannonsafe.hu oldalon. Biztosítást szerettem volna kötni és a sok pozitív visszhang miatt mellettünk döntöttem, hogy ebben segítsenek nekem. Azonban más is befolyásolt ám engem, nem csupán a mindenféle vélemény. Hiszen rengeteg ajánlatot találni szerte az interneten és egy laikus nem mindig tudja eldönteni azt, hogy melyik lesz számára a legmegfelelőbb biztosítás. A PannonSafe viszont segített kiválasztani nekem a legjobbat!

Legyen szó nyugdíjról vagy utasbiztosításról, esetleg hitelről, mindenre van egy kiváló szakemberük aki készséggel a segítségünkre siet és empatikusan, figyelmesen meghallgat minket. Ezt követően szakmai tapasztalatára és az elhangzottakra támaszkodva segít nekünk abba, hogy együtt megtaláljuk a legjobb, legoptimálisabb megoldást. Kényelmes és praktikus, és bármit szeretnénk intézni, netalán tán többet egyszerre, itt mind megtehetjük. Nagyon szimpatikus számomra ez a sokoldalúság!

A PannonSafe szakértői kiválasztják számunkra a legjobb biztosítást

Mindannyian tudjuk azt, hogy milyen fontos a megfelelő biztosító kiválasztása. Számtalanszor hallani rémhíreket, hogy valakit átvertek vagy nem úgy és nem annyit kaptak vissza, mert nem voltak körültekintők az ügyfelek a választáskor. Sokszor olyan balesetekre vagy eseményekre nem kötnek pont biztosítást az emberek, amire éppen szeretnének – elég hajmeresztő ez, viszont gyakrabban megesik, mint gondolnánk. A biztosítási tanácsadók, különösen, ha egy konkrét biztosító céget képviselnek, minden esetben úgy fogják majd alakítani a szálakat, hogy nekik legyen jó. Nem minden esetben figyelnek oda az ügyfelekre, ezért is fontos, hogy egy “külső szemlélő” segítségét kérjük. Így nem fogunk elveszni az ajánlatokban és körültekintően tájékoztatva leszünk mindennek az előnyéről és hátrányáról.

A PannonSafe pontosan ilyen, hiszen tisztában vannak azzal, hogy milyen nagy súlya van a biztosításnak vagy a hitelfelvételnek életünkben. Ezek egy életre vagy pont, hogy az életünkre szóló szerződések, nem szabad ezeket a döntéseket félvállról venni. A cég szakértői pedig éppen azért képzik magukat, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsák számunkra, az ügyfeleik számára. Nekik hála nem kell egyhelyben toporogni és rábökni az első jónak ígérkező ajánlatra, mindenben ott lesznek mellettünk.

A kölcsönfelvétel sem játék!

Gondolom mindenkinek ismerős az a helyzet, hogy valaki 20 év után is törleszti a hitelt. Ez sajnos nagyon gyakori azok körében, akik már mindent megadnának egy saját kis kuckóért, azonban nem nagyon tartják szemelőtt azt, hogy milyen sok az a 15-20 év, melyre felveszik az összeget. Habár minden esetben tudják előre azt, hogy nagyjából mennyit fognak visszafizetni, az apróbetűs részt, mely szerint növekedhet az összeg, nem szokták elolvasni.

Sokszor például nem az a probléma, hogy nem keresnek jobb ajánlatot, vagy nem mérlegelnek, hanem egyszerűen nem tudják azt, hogy van jobb. Nem tudják merre kell keresni és így teljesen rossz irányba mennek. Egy kevésbé rossz pedig mindezek fényében már jónak fog számítani. A PannonSafe-nél azonban nem kell tartani semmitől, hiszen a szakembereik nap mint nap vizsgálják a piac alakulását és folyamatosan keresik a kedvező lehetőségeket a lakáshitel kapcsán. Illetve nem csupán a lakáshitellel kapcsolatban, hiszen otthon vannak személyi kölcsönökben és hitelkiváltási lehetőségekben is. Ők tényleg mindenben a segítségünkre lesznek majd!

Hogyan történik mindez?

Ha tehát úgy érezzük, hogy kifogtak rajtunk az ajánlatok és nem találjuk a kiutat az útvesztőből, akkor jusson eszünkbe a PannonSafe. Néhány lépés megtételével Ön is beléphet a sikeres hitelfelvevők vagy biztosítást kötők közé és teljes biztonságban intézheti pénzügyeit, biztosításait. Nem kell aggódnia, ha rájuk hagyatkozik!

Első lépésben válassza ki, hogy pontosan milyen probléma miatt kereste Ön fel ezt az oldalt – utasbiztosítást kötne vagy lakást venni? Csak kattintson rá a megfelelő kalkulátorra. Egy aloldalra lesz irányítva, ahol a feltételek elfogadása után meg is nyílik majd egy űrlap, melyet ki kell tölteni az adataival, hogy a problémájára lejobb megoldást ismerő kolléga felkereshesse. Ez rövid időn belül megtörténik majd, hiszen senki sem szeretne játszani se az Ön idejével se az Ön pénzével. Teljesen tisztában van a cég azzal, hogy milyen fontos ügyben lettek megkeresve.

A részletes egyeztetés után megbeszélésre kerül majd az is, hogy szükség van-e személyes találkozóra. Ezt mindenképpen ajánlom, hogy érdemben át tudják beszélni a tanácsadás keretein belül a különböző ajánlatokat és meg tudják beszélni, hogy melyik lenne az adott problémára a legideálisabb megoldás. Azonban nem kell minden esetben ilyen folyamaton átesni, hiszen a pannonsafe.hu oldalon található egy kalkulátor, mely akár azonnal megtalálja Önnek a legmegfelelőbb választást, ha kisebb dologról van szó. Egy kölcsönfelvétel azonban nem egy kétperces művelet, ezt mindenképpen érdemes lesz átbeszélni egy szakértővel.

PannonSafe
A PannonSafe segít kikalkulálni a legjobb ajánlatot offline és online is!

Biztosan a PannonSafe a legjobb választás?

Lehet, hogy maradt bennünk egy-két kétely az elolvasottak után, bár őszintén szólva kétlem. Mindenben tökéletesen helytállnak és teljes mértékben ügyfélközpontú a szolgáltatás is. A szakmai tudás és elhivatottság is megkérdőjelezhetetlen és teljes alázattal állnak az ügyfélhez. A hitelességüket tovább növeli az, hogy nincsenek egyetlen biztosítóhoz vagy bankhoz sem kötve: ténylegesen objektív szemléletet tudnak nyújtani, mely szerintem a legnagyobb erény a mai világban.

Ismerik a piac teljes kínálatát és folyamatosan képzik magukat, hogy mindennel tisztában legyenek és minden újdonságról azonnal értesüljenek. Nem erőltetnek ránk semmilyen döntést, felvonultatják a lehetőségeket és hagyják, hogy ténylegesen az ügyfél dönthessen. Lehet, hogy az ügyfél nem azt fogja kiválasztani, amit ők ajánlanának, de minden esetben el fogják mondani az álláspontjaikat, hogy minden oldalról megközelítsék a problémát. Körültekintően állítják össze a listát és érthetően mondják el az információkat, hogy az is megértse, aki esetleg egyáltalán nincs otthon ebben a világban.

A szakértő kollégák nagy része több évtizedes tapasztalattal rendelkezik és számtalan elégedett ügyféllel, így egészen biztosan tökéletes választást jelentenek majd. Bármilyen kérdés vagy kérés esetén bizalommal lehet hozzájuk fordulni, hiszen minden problémára lesz egy szakképzett fél, aki ki tud minket segíteni. Töretlen sikerüket egyre növekvő ügyfélkörrel koronázzák meg, mely szinte garancia arra, hogy a további években is segíteni tudjanak több ezer, tízezer embernek, akik nagy döntés előtt állnak majd.

Az én véleményem

Magával a PannonSafe-fel mint céggel és személy szerint a szakértő kollégájukkal is meg voltam elégedve teljes mértékben. A visszahívás nagyon hamar megtörtént és a problémámat is alaposan körbejártuk. Sor került egy személyes találkozóra is, hogy egészen biztosan a legjobb ajánlatot válasszam. Számos észérv fel lett sorolva minden mellett, így körültekintően tudtam mérlegelni. Minden kérdés és kérés esetén készséggel állt a kolléga a segítésemre, amit külön köszönök. Nem tudnék mondani semmit, ami negatívan hatott volna rám. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, akik éppen biztosítás kötés vagy hitelfelvétel előtt állnak!